2 items including Eladó lakás Budapest XX. Kerületben (Bíró Mihály utca) (Startapró.hu - Ingatlan, albérlet, Használt lakás)

Eladó lakás Budapest XX. Kerületben (Bíró Mihály utca) (02/27/11 18:27:39 UTC)

Erzsébet központjában, még is csendes, nyugodt környéken, egy szobás, felújított, erkélyes, világos lakás eladó. A szoba parkettás. Az ablakok új, műanyag ablakokra vannak lecserélve. A közlekedési és bevásárlási lehetőségek kiválóak. Iskola, óvoda, játszótér van a közelben. Környezet: A ház elõtt parkoló található, a bevásárlási lehetõségek, iskola, gyógyszertár, stb. maximum 15 percen belül megtalálhatóak. A szomszédok csendesek.

Ingatlan eladó a Rózsadomb alján (02/27/11 18:26:20 UTC)

Eladó rózsadomb alján, csendes utcában, egy örökpanorámás (Pestre, a Parlamentre és a Bazilikára) társasházi lakás tulajdonostól. A Moszkva tér és a Margit sziget, csak pár perc séta. A lakás 65 nm-es, de tartozik hozzá két terasz (kb. 10 nm) és egy beépített, a tető alatt lévő külön hálófülke is. A lakáshoz tartozik tároló, és a kertben gépkocsibeálló. Az ár magába foglalja a beépített pultot, a konyhabútort a beépített konyhai gépekkel együtt. Kérem, ingatlanközvetítők ne hívjanak.